Mölnlycke IP
16 april 2017
14:20

Referat: Lerums IS - Älvängens IK

Då var det möte med Lerum återigen och det brukar se likadant ut varje gång. Vi kommer ut riktigt bra och håller spelet uppe föredömligt och rullar boll riktigt fint. I minut 21 är vi fem blåa runt bollen vid eget straffområde, men då vi är taffliga och inte klarar att rensa bort bollen räcker det med en Lerumspelare och givetvis kommer 0-1.
I andra halvlek är det inte mycket att glädjas åt alls, vi bjuder även på 0-2 då en hörna letar sig direkt in i mål och då är matchen förlorad och en stund senare kommer även 0-3. Tyvärr lyckas vi inte hota dem trots en mycket fin start, vi har en hel drös med spelare som underpresterar och då räcker det inte mot Lerum.
Nu gäller det att glömma den andrahalvleken och försöka vinna morgondagens avslutningsmatch mot ett danskt lag på Kobbens IP kl 08:30.